eQuadoR Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 (edytowane) HEJA!!! Tymi odjechanymi roślinami zajmuje się już ponad rok:D A to najlepsze z moich okazów Fotki postaram się aktualizować na bieżąco Edytowane 31 Maja 2007 przez eQuadoR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capoeirista4 Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Świetne rośliny B) Mnie się njbardziej podoba muchołowka- boskajest :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Super roślinki, zdrowo wyglądają widać, że o nie dbasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dave Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 skad sie bierze taka "trawke" jak masz w rosiczce? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Ekstra rośliny Co to za dzbanecznik na pierwszej fotce?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Mi się wydaje że to n. ventricosa x ovata Piękne roślinki, super dzbanki Gratuluję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Ładne roslinki, szczególnie podoba mi sie muchołówka;D skad sie bierze taka "trawke" jak masz w rosiczce? Ta "trawka" to mech, sam po jakims czasie wyrasta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2007 Tę trawkę już dostałem z Nepenti w doniczce jak zamawiałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Duzo rosiczek u mnie ma tą trawę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi